27 Οκτωβρίου 2017

Οι Drennan Barnsley Blacks στην κορυφή του κόσμου στο παγκόσμιο των Clubs στο St. Quentin της Γαλλίας

Οι Drennan Barnsley Blacks είναι οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές του 2017, μετά από μια εμφάνιση εξαιρετικής συνέπειας στο Canal St. Quentin της Γαλλίας.




Μετά από μια εβδομάδα  φουλ προπόνησης, ο μάνατζερ της Drennan Barnsley Blacks, Glenn Lawrence επέλεξε τους Alan Scotthorne, Lee Kerry, Matt Godfrey, James Dent, Frankie Gianoncelli και τον Sam Wildsmith, με σκοπό να κερδίσει 23 αντίπαλα έθνη. Η ομάδα κέρδισε με στυλ το διήμερο, με το ασυναγώνιστο σύνολο των 58 βαθμών.


Την πρώτη μέρα, οι θέσεις του δεύτερου για τον Lee Kerry, έκτο για τους Alan Scotthorne και Matt Godfrey και έβδομο για τον James Dent και τον Sam Wildsmith, άφησαν την Barnsley ίση σε σημεία με την ομάδα Lempaalan Colmic της Φινλανδίας με περιορισμένο συνολικό έλλειμμα βάρους.

Την 2η μέρα η Barnsley πέτυχε μια καθαρή νίκη με 30 βαθμούς - χάρη στην κατάκτηση των τομέων για τον Matt και James, τρίτο για τον Lee και 9ο και 14ο για τον Alan και Sam - που είναι ο πρώτος παγκόσμιος τίτλος των World Clubs με συνολική βαθμολογία 58 βαθμών που κρατούσε από την δεκαετία του ’70.

"Με το δυναμικό μας ψάρεμα, κερδίσαμε με διαφορά 12 μονάδων. Πιάσαμε περισσότερα ψάρια από οποιαδήποτε άλλη ομάδα κατά τη διάρκεια των δύο ημερών ", δήλωσε ο μάνατζερ της ομάδας Glenn.


"Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, είδαμε ότι το πεδίο ήταν αποδοτικό, αλλά επεξεργαστήκαμε τη θεωρία ότι κάθε ομάδα θα μπορούσε να έχει μια ατυχία κάθε μέρα. Οι άλλες ομάδες πήγαν για Breams, όμως εμείς στοχεύσαμε σε roaches και αποφύγαμε την κακοτοπιά και ακόμα εξασφαλίσαμε καλές βαθμολογίες σε κάθε τομέα. Είμαστε πολύ περήφανοι που κερδίσαμε αυτόν τον τίτλο ", πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου