11 Οκτωβρίου 2017

Φιλικός αγώνας αλιείας με φελλό στην λίμνη Υλίκη



Τα Δελφίνια Περιστερίου διοργανώνουν τον αγώνα αυτό με σκοπό να γνωρίσουν οι νέοι φίλοι την αθλητική αλιεία με φελλό στα εσωτερικά νερά. Μέγας Χορηγός του αγώνα το κατάστημα ειδών αλιείας του Μάριου Δαριβιανάκη.


ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΡΑ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017


Όπου αναφέρεται η λέξη «αθλητής» νοείται και η λέξη «αθλήτρια»


Ο σύλλογος «ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ»,μετά από αίτηση τους και την έγγραφη ανάθεση της ΕΟΥΔΑ, διοργανώνουν Διασυλλογικό Αγώνα Αλιείας με φελλό στα εσωτερικά νερά στη λίμνη Υλίκη στις 15 Οκτωβρίου 2017.

Ο διασυλλογικός αγώνας Αλιείας με φελλό σε εσωτερικά νερά, θα διεξαχθεί μέσα από έναν τετράωρο αγώνα

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σύλλογοι της δύναμης της ΕΟΥΔΑ καθώς και όσοι φίλοι θέλουν να πάρουν μέρος και δεν ανήκουν σε σύλλογο.

Κάθε σύλλογος μέλος της ΕΟΥΔΑ, μπορεί να συμμετάσχει με όσους αθλητές επιθυμεί

Yπάρχει χρηματικό αντίτιμο ποσού ύψους 10 ευρώ για κάθε συμμετέχοντα που θα λάβει μέρος

Τα έσοδα των αγώνων είναι απολύτως ανταποδοτικά των εξόδων της διοργάνωσης

Το χρηματικό αντίτιμο συμμετοχής θα καταβάλλεται στον Αλυτάρχη που έχει ορίσει η ΕΟΥΔΑ με την εκδοση της αντίστοιχης Απόδειξης Είσπραξης.

Το δόλωμα και η μαλάγρα που θα χρησιμοποιήσει έκαστος αθλητής και για κάθε μια αγωνιστική ημέρα είναι της αποκλειστικής του ευθύνης, ως κάτωθι :


• Ελεύθερη ποσότητα σε δόλωμα από φυσικά σκουλήκια ζωντανά ή μη ζώντα (ελεύθερη επιλογή από τους συμμετέχοντες) π.χ. γαιοσκώληκες,biggatino,casters,joker,bloodworm κτλ.

• μέχρι 20 λίτρα μαλάγρα, (ελεύθερη επιλογή από τους συμμετέχοντες)Το γλυκό καλαμπόκι θεωρείται μαλάγρα και τοποθετείται μέσα στον κουβά με την μαλάγρα κατά τον έλεγχο των ποσοτήτων. Μπορεί να τοποθετηθεί και συσκευασμένο μέσα στην μαλάγρα με την κονσέρβα.

• Απαγορεύεται η χρήση boilies,pellet και ζαμπόν.

Στην μαλάγρα και στα δολώματα θα πραγματοποιηθεί έλεγχος από τριμελής επιτροπή. Η μαλάγρα θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι τοποθετημένη σε κουβά .


Ο Αγώνας θα διεξαχθεί βάσει του Κανονισμού της ΕΟΥΔΑ, ο οποίος ισχύει από 1.1.2017 και εφεξής και τον οποίο πρέπει να γνωρίζουν αλλά και να εφαρμόσουν οι συμμετέχοντες αθλητές.

Την ευθύνη της ομαλής διεξαγωγής των αγώνων στην Λίμνη Υλίκη έχει η 3μελής Επιτροπή Αγώνα, η σύνθεση της οποίας είναι η εξής:


1. .Μάριος Δαριβιανάκης

2. .Παντελής Μάρκου

3. .Αντώνης Μιχαηλίδης

Όλα τα μέλη της Επιτροπής αγώνα διαθέτουν βεβαίωση επιμόρφωσης από τα σεμινάρια κριτών της ΕΟΥΔΑ ή των συλλόγων.



ΠΡΟΣΟΧΗ

Τα Δελτία Συμμετοχής πρέπει να συμπληρωθούν και να αποσταλούν για έλεγχο, στο email mixanton1@yahoo.gr το αργότερο έως 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017


Για περισσότερες πληροφορίες :

Δαριβιανάκης Μάριος τηλ 6932925602

• Μάρκου Παντελής , τηλ. 6978801334

• Περιβολάρης Τάσος τηλ. 6931952504,





Σας περιμένουμε με πολύ χαρά και ευχόμαστε σε όλους και όλες ένα όμορφο Αγώνα και καλή επιτυχία.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,


Δαριβιανάκης Μάριος



_____________________________________





Η διαδρομή και η πρόσβαση στο πεδίο είναι πολύ εύκολη. Από την Αθηνών Λαμίας στρίβουμε στην έξοδο Θήβας. Ακριβώς στην έξοδο έχει διόδια με κόστος 1.50 ευρώ. Μετά τα διόδια παίρνουμε τον δρόμο δεξιά προς το χωριό Mουρίκη. Σε περίπου 3 χιλιόμετρα αριστερά μας υπάρχει χωματόδρομος που οδηγεί στο κανάλι. Θα υπάρχει και ταμπέλα χαμηλά στην αρχή του χωματόδρομου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου