23 Σεπτεμβρίου 2014

Για το χαμόγελο...


To Fish Hunter in Greece διοργανώνει μαζί με τον Τρίτωνα F.C. φιλικό αγώνα αλιείας με φελλό στις 16 Νοεμβρίου 2014 με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων ρούχων κτλ για να συμβάλει στην ενίσχυση του έργου του Χαμόγελου του Παιδιού.

facebook event



Η συνάντηση μας θα έχει ως σκοπό την ενίσχυση στο χαμόγελο του παιδιού.

Οι συμμετέχοντες που θα λάβουν μέρος στον αγώνα μας, που διοργανώνει η ομάδα μας Fish hunter in Greece και με την συνεργασία του τ ρ ι τ ω ν α fc παρακαλούν
κάθε αγωνιζόμενος αντί του αντιτίμου των 10 ευρώ που θα έδινε για την συμμέτοχη του να φέρει μια τσάντα με τρόφιμα γάλατα, ρουχαλάκια, παιχνιδάκια και ότι άλλο θα ήταν απαραίτητο για μικρά παιδάκια (...θα δώσουμε κάποια λίστα γι αυτό κ με συνεννόηση με το χαμόγελο του παιδιού .....).

Όλα τα είδη για τα παιδάκια θα καταγραφούν από εθελοντές και στην κάθε τσάντα του καθένα θα παρακαλούσαμε να υπάρχει η απόδειξη με ονοματεπώνυμο καθώς και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, αθλητικοί σύλλογοι και μη.

Όλοι μπορούν να προσφέρουν κάτι,  είτε πάρουν μέρος στον αγώνα είτε έρθουν να πουν την καλημέρα τους.

Ενισχύστε όλοι την φιλανθρωπική κίνηση του Fish Hunter in Greece.

Στο τέλος του αγώνα,  όλα τα ψάρια που θα πιαστούν θα επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον.

Να είστε όλοι εκεί !!!



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΦΙΛΙΚΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Όπου αναφέρεται η λέξη «αθλητής» νοείται και η λέξη «αθλήτρια»
Ο σύλλογος ΤΡΙΤΩΝ FC μετά από αίτηση του και την έγκριση της ΕΟΥΔΑ, διοργανώνει Φιλικό Διασυλλογικό αγώνα αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις, σε συνεργασία με την ψαρευτική ομάδα του fb FISH HUNTER IN GREECE που θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014, στις λιμενικές εγκαταστάσεις των Ε.Τ.Α. στο Σ.Ε.Φ με στόχο την ενίσχυση με διάφορα απαραίτητα αντικείμενα για το Χαμόγελο του Παιδιού.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σύλλογοι της δύναμης της ΕΟΥΔΑ όπως επίσης και κάθε φίλος και φίλη που επιθυμεί να γνωρίσει από κοντά την αθλητική αλιεία με φελλό.
Κάθε σύλλογος μέλος της ΕΟΥΔΑ, μπορεί να συμμετάσχει με όσους αθλητές επιθυμεί.
Όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να αγωνιστούν σε ομάδες των δύο αθλητών.
Δεν υπάρχει χρηματικό αντίτιμο συμμετοχής. Αντί αυτού οι αθλητές θα προσφέρουν διάφορα πράγματα για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ τα όποια θα παραδώσουν μέσα σε σακούλες με το ονοματεπώνυμό τους εσωτερικά σε χαρτί. Τα έπαθλα του αγώνα θα καλυφθούν από αθλοθέτες/δωροθέτες ενώ τα έντυπα και όλα τα υλικά θα τα προσφέρει ο Τρίτων fc.

Ο αγώνας είναι ατομικός και ατομική κατάταξη είναι η κατάταξη που θα λάβουν οι ομάδες των δύο (2) αθλητών..

Το δόλωμα και η μαλάγρα που θα χρησιμοποιήσει έκαστος αθλητής είναι της αποκλειστικής του ευθύνης, ως κάτωθι :
• 1 κουτι ακροβάτη (30 γρ.)
• ½ κιλό μπιγκατίνι
• 10 τεμάχια σαρδέλα φρέσκια (χωρις ουδεμία παρέμβαση)
• 2 κιλά μαλάγρα του εμπορίου είτε ημίυγρη είτε σκόνη. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ !
Απαγορεύεται η χρησιμοποίηση αλατιού ή ζάχαρης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί βάσει του Κανονισμού της ΕΟΥΔΑ, ο οποίος ισχύει από 1.1.2014 και εφεξής και τον οποίο πρέπει να γνωρίζουν αλλά και να εφαρμόσουν πιστά όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές.

Όλα τα αλιεύματα από 12,1 εκ. και πάνω είναι μετρήσιμα και αμέσως μετά την σύλληψη τους και αφού απαγκιστρωθούν προσεκτικά τοποθετούνται στο ειδικό καλάθι φύλαξης των αλιευμάτων που θα είναι τοποθετημένο μέσα στην θάλασσα.

Με την λήξη του αγώνα η Επιτροπή περνάει από όλες τις ψαρεύτρες και ζυγίζει και καταγράφει το συνολικό βάρος όλων μαζί των αλιευμάτων και ξεχωριστά το μεγαλύτερο αλίευμα κάθε ομάδας. Κάθε γραμμάριο βάρους λαμβάνει ένα (1) βαθμό.

Νικητής είναι η ομάδα των δύο αθλητών που θα έχουν συγκεντρώσει την μεγαλύτερη βαθμολογία.

Την ευθύνη της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα έχει η Επιτροπή Αγώνα, η σύνθεση της οποίας είναι η εξής:
1. Γιώργος Κυριαζής
2. Αντώνης Μιχαηλίδης
3. Σοφία Σιάτρα
4. Θάνος Γκούρας

Όλοι οι αθλητές και αρχηγοί από την άφιξή τους, κατά τη διάρκεια του αγώνα και έως την αναχώρησή τους πρέπει να είναι ενδεδυμένοι με τα διακριτικά του συλλόγου τους.
Τυχόν συμβάσεις χορηγίας ή/και διαφήμισης συλλογων ή/και μεμονομένες αθλητών, διέπονται από τα οριζόμενα στο άρθρο 5 εδάφιο 6 του Καταστατικού της ΕΟΥΔΑ.
Όλοι οι αθλητές πρέπει να φέρουν τον απαραίτητο, βάσει του Κανονισμού, εξοπλισμό τους, ο οποίος και είναι αποκλειστική ευθύνη ενός εκάστου.

Η ΕΟΥΔΑ και ο διοργανωτής σύλλογος και κάθε αρμόδια Αρχή, ουδεμία ευθύνη φέρουν για τυχόν βλάβες, ζημιές ή ατυχήματα που θα μπορούσαν να συμβούν κατά τη διάρκεια του αγώνα πριν ή μετά τη λήξη του, καθώς και κατά τις οποιεσδήποτε μετακινήσεις των αγωνιζομένων και των θεσμικών παραγόντων του αγώνα.

Όλοι οι παράγοντες του αγώνα καθώς και τυχόν φίλαθλοι πρέπει να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας και τις σχετικές εντολές της Επιτροπής αγώνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Τα Δελτία Συμμετοχής πρέπει να συμπληρωθούν και να αποσταλούν για έλεγχο στο email: mixanton1@yahoo.gr το αργότερο έως την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014.
Οι προβλεπόμενες παροχές από τον διοργανωτή σύλλογο είναι :
1. Δημιουργία ψαρευτρών.
2. Τα έπαθλα η τα μετάλλια του αγώνα
3. Γραμματειακή υποστήριξη (κλήρωση, αριθμοί θέσεων συμμετεχόντων αθλητών, έντυπα αποτελεσμάτων)
Για όλα τα άλλα που πιθανόν θα χρειασθούν οι αθλητές, θα επιληφθούν είτε οι ίδιοι, είτε οι σύλλογοι στους οποίους ανήκουν.

Για περισσότερες πληροφορίες :
• Γιώργος Κυριαζής τηλ. 6947377519
• Αντώνης Μιχαηλίδης τηλ. 6947741067
• Θάνος Γκούρας τηλ.6934161766

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ
Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014
Ώρα 06.00 Συγκέντρωση αθλητών
Ώρα 06.15 Οδηγίες – Διευκρινίσεις – Κλήρωση θέσεων
Ώρα 06.45 Είσοδος στις ψαρεύτρες
Ώρα 07:30 Έναρξη αγώνα
Ώρα 12.30 Λήξη αγώνα
Ώρα 12.35 Έναρξη ζύγισης αλιευμάτων
Ώρα 13.30 Έκδοση αποτελεσμάτων
Ώρα 14.00 Ανακοίνωση αποτελεσμάτων - Βραβεύσεις νικητών

Αγαπητοί φίλοι,
Σας περιμένουμε με πολύ χαρά σε έναν αγώνα που στόχο έχει να δώσει χαρά οχι μόνο σε όλους εμάς που ψαρεύουμε αλλά κυρίως σε παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Ευχόμαστε σε όλους καλό αγώνα και καλή επιτυχία.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου